Observatie 30-03-2015

Gisteren rond 22.00 u , de cameras open gezet om te observeren. Deze keer met het idee dat ik via gedachte de aanroep kon verichten , en jawel de communicatie was perfect , in tegen deel zelfs het ging beter , praten is nu eenmaal gerucht maken en stoord. Het was dus zwaar bewolk en regenachtig , dus een ideaal momment om hen te verwachten dus. Wat de meesten onder ons denken beter te filmen tijdens opklaringen en heldere lucht is dus niet zo , ze gebruiken wolken en lage oppervlaktes om hen te laten zien , alsof ze discreet willen blijven en onopvallend willen over komen , dit duid aan naar een hoog inteligente beschaving die hier ons bezoeken , deze gebeurd op een zo discrete mogelijke manier om zo geen storing tot het geheel te brengen van hier. Dis is ook één van de redenen dat er een tijdsverschil is met hen en hier

we hebben dus 2 maal de licht flitsen opgenomen , de blauwe en de rode. De Blauwe flitsen beschrijf ik als een doorkijk raam naar hier toe en daar kan men meestal de indentiteiten zien zitten of staan samen met mensen . Gisteren had ik specifiek gevraagt om zicht te laten tonen met het blauw licht type portaal ship , omdat ik gevoels mattig van menig ben en ook door vorige observaties dat deze de council 5 is of de galaxic federation die nu zou uit 9 groepen bestaan ( council of 9 ). Ondertussen zijn we ook gaan inzien dat er tijdverschil is tussen de bezoekers en hier , en weten we nu waarom dit zo is , deze leg ik even in de verdere notities uit betreffende tijdverschil en waarom die flitsen.

vandaag doen we de beelden studie ,werken we wat dieper in de core om te gaan zien welke bezoekers we hadden en wat ze ons vertellen met beeld . Ook de blauwe lichten waren met 2 , de ene is een ronde blauwe object die het portaal zelf is en de ander de doorkijk licht met witte lichten links en rechts .

hier de eerste beelden

1-5

om de rest van de beelden te zien op onze acount flickr

https://flic.kr/s/aHsk6czJvY

vandaag en of komende dagen geven we een update van de onderzochte fotos en detail , we zullen dan ook meer uitgebreid tewerk gaan met de beschrijvingen van de observaties zelf , de thema’s die worden besproken tijdens de waarnemingen , wat ik meestal luid op doe om deze op te nemen tijdens de observaties zijn targeds , ik gebruik het als de ” targed ” , een onderwerp waarover ik praat om zo het antwoord te zien van de bezoekers , ze lichten op net op het woord die belangrijk is om de gehele targed als bevetiging vast te zetten , nu zijn we bezig in de lichtflits zelf de ontledingen ,om te zien welke “messages” of ” boodschap ” ze mede uiten in hun komst.

Michel Verhaegen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s